En komplett biljetteringstjänst

Vi är stolta över våra teknologier, inklusive Mobill Service Platform (MSP) och Mcode-biljetter som kan skickas via SMS eller över Internet och läsas av från mobilskärmen. På så sätt kan våra kunder använda äkta mobila betaltjänster på ett enkelt och smidigt sätt.

Behöver du hjälp med parkeringen?

Mobill är lösningen du letat efter! Med vår enkla och snabba app kan du enkelt starta din parkeringssession och välja om du vill betala med faktura eller kort. Vi strävar efter att göra parkeringen så smidig och bekväm som möjligt både för dig som parkerar och för parkeringsoperatören.

Mobill är även en av de ledande tjänsterna för elbilsladdning i Sverige. Vi har integrerat med de vanligaste leverantörerna av laddstolpar och laddtjänster för att du ska kunna ladda din elbil utan bekymmer.

Mobills plattform stödjer även betalning för boendeparkering (tillstånd och parkeringsavgift) samt långtidsparkering (t.ex. månadsbiljetter). Så oavsett vad ditt parkeringsbehov är kan Mobill hjälpa dig.

Låt Mobill ta hand om din parkering så att du kan fokusera på det som verkligen betyder för dig.

Appen Mobill Parkering

Mobill app

Upptäck Mobill Parkering – en snabb och bekväm lösning för att betala för din parkering och elbilsladdning direkt från din bil. Med vår app kan du välja mellan att betala med faktura eller kort och du betalar endast för den tid eller mängd kilowattimmar du faktiskt använder. Och om du skulle glömma att avsluta din parkering så kan du lita på att autostopp-funktionen stänger av den åt dig.

Att komma igång är enkelt – ladda bara ner appen, registrera dig och börja parkera! Med Mobill Parkering får du mer tid att njuta av din dag och mindre stress över parkeringen.