Betalningslösning för parkering

Mobills mål är att underlätta livet för parkeringsoperatören och parkörerna. Det ska vara enkelt och snabbt att starta sin parkeringssession i appen. Man väljer själv om man vill betala med faktura eller kort. Det är enkelt att komma igång med tre enkla steg.

  1. Scanna QR-koden på dekalen med mobilens kamera och bli vidarebefodrad direkt in där man hämtar hem appar, alternativt gå in manuellt där appar finns.
  2. Registrera dig i appen och välj betalningsalternativ
  3. Sätt igång en parkeringssession.

För parkeringsägare

Äger du eller förvaltar en parkering? Med Mobill kan du snabbt komma igång med avgiftshantering för din parkering. Kontakta oss gärna för att få reda på hur det fungerar.

Betalkanaler

Med Mobill som parkeringslösning har slutkunderna möjlighet att betala sin parkering på flera olika sätt:

App
Vår omtyckta app finns tillgänglig på Apple Appstore, Google Play och Huawei App Gallery. I appen kan man köpa korttidsparkering, långtidsparkering, tillstånd med mera.

SMS
För den som föredrar SMS fungerar det utmärkt att köpa korttidsparkering med ett enkelt SMS som skickas till vår tjänst.

Webb
På mobill.se kan man köpa all sorts parkering och även hantera sina inställningar. Mobill.se fungerar på datorer, tablets och telefoner.